BCH Prijsanalyse: Vooruitlopend op de grotere Breakout BCH/USD Eyes $250 Confluence Zone, Zoals Bitcoin Cash (BCH) Accounts voor 10% Activiteit op Darknet Markten

Bitcoin Cash is een crypto-asset van een Bitcoin-vork, ontwikkeld rond 2017. BCH behoort tot de best presterende penningen op maandag te midden van een sterke bullish rally over de hele crypto-markt terwijl de opwaartse groei toeneemt. Bitcoin Cash is de 5e meest populaire cryptocurrency, met een gemiddeld transactievolume van ongeveer $1,34 miljard en een marktkapitalisatie van $4,33 miljard, volgens gegevens die onlangs zijn samengesteld uit Coinmarketcap. Bitcoin Cash (BCH) is gestaag in prijs gestegen sinds het bijna 70 procent heeft toegevoegd vanaf 13 maart. BCH/USD ogen $250 confluence zone voor een grotere doorbraak en is met meer dan 6 procent gegroeid in 24 uur om te handelen op $241.55 intraday high. Met een toenemend aantal innovatieve privacy-features in combinatie met de populaire transactiesnelheden van BCH, lijkt Bitcoin Cash uit de gratie te zijn geraakt bij gebruikers van het Donkere Web, omdat het daar verre van een toonaangevende cryptocentrische valuta is. BCH is verantwoordelijk voor 10 procent van het totale volume aan transacties op de darknet-markten, meldt Bitcoin.com.

*Bitcoin Cash (BCH) is gestaag in prijs gestegen sinds het bijna 70 procent heeft toegevoegd vanaf 13 maart.
*BCH/USD de ogen $250 samenvloeiingsstreek voor een grotere doorbraak en is door meer dan 6 percenten in 24hrs aan handel bij $241.55 intradayhoogte gegroeid.
*BCH is verantwoordelijk voor 10 procent van het totale volume van de transacties op de darknet-markten, meldt Bitcoin.com

Belangrijke niveaus
Weerstandsniveaus: $300, $275, $250
Steunniveaus: $225, $200, $175

BCH/USD Daily Chart: Ranging

Bitcoin Cash probeert de $240 weerstand barrière te doorbreken, en zoals het deed, verschuiven de meeste cryptohandelaren en investeerders hun focus naar BCH die het $250 hoge weerstandsteken doorbreekt. Met een vaste prijs van ongeveer $239,88 lijkt het nu klaar te zijn om het $245 weerstandsniveau sinds 23 juni te herzien.

Een rebound voorbij $245 zou de opwaartse trend naar $250 kunnen signaleren, die als potentieel doelwit naar voren komt. Dit gezegd zijnde, in het geval van Bitcoin Up Cash, is een infusie van het volume nodig om de prijs verder naar het noorden te duwen. Als de stieren tijdens de volgende sessies uit de lucht vallen, kan Bitcoin Cash weer bearish charge zijn, met een slide onder de $225.

BCH/USD 4-Hour Chart: Ranging

Op de intraday-grafiek brak BCH/USD voorbij een sterk lokaal niveau van weerstand die bij $225 werd gegenereerd door de horizontale kortetermijnresistentie die als steun kan dienen bij het verdergaan. De stap genereerde een significant momentum en bewoog de koers rond de horizontale weerstand van $240, waarbij de koers lichtelijk werd uitgelijnd met 4 uur MA 200. Als de steile stijging tractie krijgt, kan de prijs de MA 200 overschrijden.

Als reactie, kunnen de stieren opnieuw proberen om de volgende $245 weerstand te breken terwijl het krijgen van inzicht van prijspositieve RSI overbought voorwaarden. Meer van het resulterende marktsentiment zou kunnen vertrouwen op de koers van Bitcoin. Een daling onder de $225 kan de prijs verlagen tot $200 en een nieuwe downtrend is waarschijnlijk als die steun ook breekt. De eerste negatieve ondersteuning is $175 en de daling kan doorgaan tot $165 als die eenmaal gebroken is.

Related Posts

© All Right Reserved